Meniu Închide

Sânge de Taur – noi gusturi

Două noi gusturi în gama SÂNGE DE TAUR

August 2020

Sub brandul Sânge de Taur, cel mai vândut vin roşu dulce din România, conform Nielsen Audit Retail JJ 2020, ZAREA îşi extinde portofoliul în 2020 cu încă două gusturi noi: demidulce şi demisec îmbuteliat în sticle de 0,75L.

Extinderea gamei de vin roşu Sânge de Taur vine natural, motivată fiind de nevoia de diversificare a consumatorilor şi sprijinită de creşterea vânzărilor sortimentelor existente de Sânge de Taur dulce – clasicul roşu şi proaspătul şi actualul rosé. Sortimentul Sânge de Taur Rosé a crescut după preluarea ZAREA, în perioada Aug 19-Mai 20, cu 27% în volume astfel că aşteptările pentru noile gusturi sunt pe măsură.

ZAREA S.A, liderul pieţei româneşti în categoria Vinuri Spumante şi unul dintre cei mai mari producători locali de băuturi alcoolice, urmăreşte, cu ajutorul brandului Sânge de Taur, să optimizeze portofoliul de produse cu rulaj ridicat, în ideea consolidării relaţiei cu distribuitorii locali şi reţelele de magazine.

 

ZAREA, unul dintre cei mai importanţi jucători din categoria băuturilor spirtoase, a fost desemnat Brandul Românesc al Anului 2018 în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Compania ZAREA reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante şi băuturi distilate din vin produse în România. ZAREA este cea mai inovatoare şi mai dinamică companie românească din segment.

Mai multe informații pe site-ul oficial: www.zarea.ro