Meniu Închide

Inovație și strălucire, așa poate fi caracterizat ROYAL GOLD, noul spumant din portofoliu ZAREA.

ZAREA Royal Gold 23K oferă o strălucire aparte ocaziilor speciale și nu numai, transformând orice clipă într-o sărbătoare. Este infuzat cu fulgi din aur adevărat de 23K, fiind spectaculos, datorită sclipirilor jucăușe din lichid. Foițele de aur 23K sunt desigur, comestibile.

ZAREA Royal Gold 23K este potrivit pentru a fi oferit cadou, pentru a sărbători momente speciale sau pur și simplu pentru clipe de răsfăț, când iți dorești un tratament cu adevarat… regal. Poate fi savurat ca atare sau alături de aperitive, putând acompania perfect mesele ușoare.

Acest spumant este o premieră pentru ZAREA, fiind primul vin spumant cu foiță de aur, produs în România.

Ce e vinul spumant cu foițe de aur 23K și ce gust are?

Ați văzut probabil aurul comestibil decorând spectaculos prăjiturile sau ciocolata de lux, dar este destul de neașteptat să îl vedeți plutind în vinul spumant. Aceasta este cu adevarat o experiență senzorială nouă cu vinul spumant, adaosul de aur făcându-l cu adevărat spectaculos. Dar oare acest lucru modifică gustul vinului spumant?

Cu siguranță nu, pentru că particulele de aurul comestibil sunt insipide, nu sunt absorbite în corp și îl părăsește în 48 ore după consum. Gustul ZAREA Gold Royal este cel al vinului demisec atent selecționat care stă la bază.

Un lux accesibil

Raportul preț/calitate cu care și-a obișnuit clienții face din acest produs un lux accesibil.

Pentru o experiență perfectă se întoarce, fără a agita, sticla cu gâtul în jos înainte de consum pentru a dispersa uniform foițele de aur în lichid.