Meniu Închide

Misiune și valori

Misiune și valori

La ZAREA lucrăm într-o companie cu tradiție de 100 de ani și suntem mândri de experiența și reputația noastră. Misiunea noastră este aceea de a ne încânta consumatorii în fiecare dintre momentele fericite ale vietii: de a le oferi bucuria, suprinderea și oportunitatea de a redescoperi savoarea unică a îmbinării experienței date de tradiție cu standardele lumii contemporane.

Avem viziunea de a redeveni cel mai mare jucător de pe piața românească de vinuri spumante și băuturi alcoolice. Avem la bază doi piloni importanți: brandurile noastre și oamenii. Atingerea viziunii noastre depinde de contribuția si angajamentul tuturor angajaților. Valorile noastre trasează modul în care lucrăm împreună, iar perpetuarea valorilor ne aduce mai aproape de viziunea noastră. Acestea sunt:

Performanță profesională

Finalizarea la standarde înalte de calitate a fiecărui proiect, sarcină și obiectiv individual și/sau de echipă.

Tradiție și experiență

Cunoașterea, respectarea și promovarea valorii aduse de către tradiția produselor și a companiei noastre, și implicit a experienței care derivă din aceasta.

Orientare către client

Evaluarea fiecărei acțiuni, proiect, inițiativă și obiectiv din perspectiva impactului asupra clienților și consumatorilor noștri.

Spirit de echipă

Capacitatea de a înțelege și de a accepta ca fiecare membru al echipei are numai anuminte competente și că numai lucru în echipă poate determina atingerea obiectivelor.