Meniu Închide

ZAREA Free 0,0% – libertate fără alcool

Alcoolul pur este concentrat caloric; conform Harvard Medical School, un singur gram de alcool conține 7 kcal, ceea ce îl face comparabil caloric cu grăsimea, care, în stare pură, aduce un aport caloric de 9 kcal/g. Pentru comparație, un gram de proteine sau de carbohidrați conține doar 4 kcal/g. Această particularitate energetică a alcolului este cea care îndeamnă orice nutriționist să recomande renunțarea la alcool pe parcursul dietelor.

Dieteticienii știu însă și faptul că vinul spumant este una dintre băuturile alcoolice cu cele mai putine calorii dintre toate.

Spre exemplu, un pahar de vin spumant sec de la ZAREA poate conține aproximativ 98 de calorii, adică doar 49kcal/100 ml, dar nu se poate spune același lucru despre vinurile spumante dulci – cantitatea de zaharuri naturale din acestea adaugă și ea calorii băuturii tale preferate. Astfel, dacă vrei să scapi de câteva kilograme, te poți găsi în situația de a căuta un înlocuitor non-alcoolic pentru ea.

În afară de diete, sunt și alte situații în care ai vrea să te bucuri de petrecere cu un pahar de spumant în mână, dar trebuie să renunți la această plăcere și să bei apă sau suc. Spre exemplu, când ai responsabilitatea volanului și trebuie să duci pe toată lumea acasă în siguranță, vei sta departe de alcool, oricât de mult îți place vinul spumant. Femeile însărcinate și sportivii, de asemenea, trebuie să opteze pentru băuturi fără alcool.

ZAREA Free 0,0% – libertate fără alcool

Până de curând, opțiunile celor care iubesc spumantul dar nu pot sau nu vor să bea alcool erau limitate, însă acum ZAREA Free 0,0% le oferă libertatea de a se bucura de gustul efervescent și proaspăt al vinului spumant, fără alte complicații.

ZAREA FREE 0,0% este un vin spumant dezalcoolizat. Are toate proprietățile vinului spumant, însă nu conține deloc alcool.

Ca atare, este și slab caloric, având mai puțin de jumătate din caloriile pe care le conține un vin spumant clasic cu alcool, și mulți se vor bucura să afle că este și Vegan Friendly, pentru că este făcut în întregime din ingrediente vegane.

ZAREA Free 0,0% – gustul libertății

Ca orice vin spumant alb cu arome puternice de drojdii și fructe (mere verzi, lămâie și lime), ZAREA FREE 0,0% poate fi savurat la temperatură de 6-8°C pe tot parcursul mesei, în pahare de tip flută sau pahare de vin alb, ca o băutură plăcută și răcoritoare. Se potrivește mai ales lângă preparate vegane, lacto-vegetariene, carne de pui sau pește. La finalul mesei, este un bun companion pentru platourile de brânzeturi, tari și semitari, alături de caju și struguri albi proaspeți.