Meniu Închide

De ce este Zarea 7 Stele o băutură atât de versatilă?

ZAREA 7 stele, este o licoare creată de un producător cu o istorie și o tradiție de peste 100 de ani în branșă. Atunci când vine vorba de băuturi spirtoase cu tradițe, în România se produce și altceva, nu numai țuică și palincă. De ce este ZAREA 7 Stele o băutură așa versatilă?

Adesea percepută ca Brandy sau numită generic “coniac”, datorită culorii cât și a complexității gustului și mirosului, ZAREA 7 Stele are o identitate și o origine distinctă, unică. Este realizată dintr-un amestec de distilate din vin învechite minim 2 ani în butoaie de stejar și distilate din cereale (neutral grain spirit) cu puritate ridicată, îmbogățite cu macerate din fructe și plante aromatice. Rețeta maceratelor botanice produse de peste 70 de ani în crama proprie este ținută secretă. În esență, ZAREA 7 Stele este un Spirit 100% românesc, o băutură care reunește caracteristicile mai multor categorii de spirtoase fine. Savoarea ei, este obținută prin măiestria „cupajării” ingredientelor atent selecționate, în baza expertizei acumulate în peste 100 de ani de existență. De culoarea chihlimbarului cu tușe de un galben strălucitor, cu arome de gutui și fructe citrice și cu un gust dulceag, fructat și puțin piperat, ZAREA 7 Stele se distinge prin complexitate și prin persitenta gustului remanent, fin și delicat.

Cum se savurează ZAREA 7 Stele?

Ca o generalitate, băuturile „brune” se consumă după luarea cinei (after dinner drinks).

Dacă vorbim despre categoriile generice coniac și brandy, adică distilate din vin, din care și ZAREA 7 Stele este perceput ca făcând parte, potrivit ar fi să servim și să savurăm aceasta licoare în asociere cu cafea, cigar / trabuc și chiar lângă o narghilea. Dacă facem referire la whisky și whiskey, distilate din cereale (și știm ca ZAREA 7 Stele are în componență și distilate din cereale, cu puritate ridicată), acestea se consumă fie cu gheață într-un pahar old-fashioned / rock, fie la temperatura camerei, îmbogățite cu un strop de apă.

Recomandăm să vă bucurați de ZAREA 7 Stele, exact așa cum doriți, în oricare din modalitățile descrise mai sus sau în orice alt fel vă face plăcere.

Este excelent când e bine răcit, servit într-un pahar de tip shot. Este prietenos când e consumat cu gheață (on the rocks) în același fel în care te bucuri de un whisk(e)y, chiar garnisit cu o coajă de portocală. Dacă-l savurați la temperatura de 14-18°C, turnați-l în boluri pentru cognac sau în pahare de degustare de whisky (model Glencairn), și nu uitați de un mic adaos de apă plată la temperatura camerei, pentru a-i amplifica / deschide aromele. Asocierea cu tutun de bună calitate (genial lângă cel aromat cu cireșe), cafea de origine și chiar cu deserturi pe bază de ciocolată, dă un plus de sofisticare și crează o experiență de neuitat. Este un bun component în cocktail-uri, într-un ZAREA Old Fashioned (cu un cub de zahăr, câțiva stropi de bitter și o felie de portocală) sau mai simplu într-un mix cu cola și lichior de cireșe, garnisit cu lămâie: ZAREA Cherry Cola. Pentru momentele răcoroase, adaugă-l într-un ice-tea cu multe felii de lămâie sau poate fi bază unui Hot Toddy delicios în anotimpul rece. De sărbători, încălzește-l în amestec cu un suc de mere cu scorțișoară și cuișoare (ZAREA Hot Apple) pentru a te bucura de aromele Crăciunului, alături de familie, de ZAREA 7 Stele, și nu în ultimul rând de o plăcintă aburindă cu mere, asocierea ideală atunci cand dorești să-ți impresionezi prietenii.

ZAREA 7 Stele, băutură românească cu tradiţie, fină și sofisticată, o adevarată experienţă ce merită
împărtăşită cu familia și prietenii, ori de câte ori aveți ocazia.

#ZAREA #ZAREAROMANIA #distilat #spirit # Cocktail #mix #PREMIUM #cuvantuldat

 

Compania ZAREA reprezintă expresia tradiţiei și experienţei în vinuri spumante şi băuturi distilate produse în România. ZAREA este cea mai inovatoare şi mai dinamică companie românească din segment.

Mai multe informaţii pe cuvantuldat.ro

Like us on www.facebook.com/zarearomania și  www.instagram.com/zarearomania