Meniu Închide

Ce-ți dorești de Dragobete (în secret)?

Normal că ai secrete, dar le dezvăluim de Dragobete! Răspunzi la câteva întrebări și o să ai o surpriză! Știm exact ce îți dorești în secret pentru sărbătoarea românească a iubirii!

Cum ți se pare această imagine?

Cum ar fi să vezi asta dimineață, de la fereastra dormitorului tău?

Poți să comanzi doar un singur lucru. Ce comanzi?

Alege un fruct

Ce-ți dorești de Dragobete (în secret)
O viață ai, și o trăiești la maxim!

Ești o fire senzuală și știi exact ce vrei. Îți plac lucrurile bine făcute și ai o seriozitate înnăscută, ce te predispune la alegeri inspirate și bine cântărite. În dragoste dăruiești pasiune și te aștepți s-o și primești. Cauți momente de neuitat și trăiești prezentul cu toată ființa. De Dragobete vei aprecia un pahar spumos de ZAREA Lambrusco Roșu Demidulce din Colecția Bella Vita sau vei savura cu nesaț aroma plină, bogată, de Fetească Neagră Roșu Dulce, din Colecția Gurmet de la ZAREA.
Fire sofisticată, plină de culoare, iată secretul tău!

Tu știi să trăiești! Pe oriunde mergi, aduci culoare și bucurie, ești o fire tonică și veselă, mereu cu dor de petreceri. Prietenii tăi te adoră, și sunt aleși pe măsura ta - de viață, rafinați și iubitori de bine și frumos. Perechea perfectă pentru tine e, cel mai probabil, la fel - o persoană care simte nevoia să-și coloreze viața și care găsește mereu ceva pozitiv în orice (sau aproape orice). Un pahar de Muscat Rose Dulce din Colecția Gurmet de la ZAREA sau savoarea spumoasă de ZAREA Lambrusco Rose Demidulce sunt alegerile perfecte pentru Dragobetele din acest an!
Iubești Dragobetele - e tradițional, dar și la modă!

Ești o persoană echilibrată și iubești tradițiile și stilul clasic, fără să neglijezi tendințele moderne. Cu alte cuvinte, alegerile tale sunt bazate pe experiență, dar și pe inspirație, așa că întotdeauna reușești să găsești calea cea mai bună. În cercurile de prieteni te porți degajat și dezinvolt, iar cei dragi și cunoscuții se pot baza pe tine. În relații stabilitatea și respectul sunt cheia. De Dragobete, sărbătoare românească, te bucuri efervescent de iubire cu un pahar de Tămăioasă Românească Dulce de la ZAREA, din îndrăgita Colecție Gurmet, sau începi o tradiție nouă cu ZAREA Lambrusco Alb Demidulce.
Eleganță și hotărâre într-o singură persoană!

Ai experiență de viață și știi exact ce vrei și ce îți face plăcere. Realitatea nu trebuie îndulcită pentru tine, pentru că preferi lucrurile simple și cât mai naturale. Apreciezi arta în toate formele ei și știi să evaluezi efortul și dedicarea. Prietenii tăi vin la tine pentru sfaturi, iar în relații îți ții capul pe umeri și ești sprijinul de neclintit pentru persoana dragă. De Dragobete vei savura cu încântare gustul autentic de ZAREA Prosecco Alb Demisec sau chiar Extrasec, pentru că numai iubirea trebuie să fie dulce!