Meniu Închide

ZAREA 1912, Vinarsul – istoria rescrisă

“Numai întoarcerea noastră către trecut ne dă forţa faptelor de azi.”
Nicolae Iorga

ZAREA 1912, Vinarsul, este licoarea tribut anului de naștere al Companiei ZAREA. În fiecare picatură din acesta renaște istoria, de mult uitată, celui mai proeminent producător de vinuri spumante și a băuturi distilate din România. Păşind prin istorie și culegând învăţături cu adevărat valoroase din arhiva ZAREA, cu rețete documentate pentru posteritate, am renăscut un VINARS de înaltă clasă învechit în butoaie de stejar, cu aromă bogată, caracter puternic şi gust sofisticat, pe care îl deedicăm oamenilor de succes, care ca și noi, caută perfecțiunea.

Aromele elegante, notele fine de stafide, vanilie, migdale şi note lemnoase ale Vinarusului XO sunt cu adevărat excepţionale, oferind consumatorilor o experienţă fascinantă a gustului.

Povestea ZAREA începe la 1912 odată cu descălecarea neamțului Wilhelm Mott ce pune bazele unei mici fabricute de băuturi în Micul Paris, fabrica care apoi, în perioada interbelică, devine simbol al eleganței și rafinamentului. Istoria merge mai departe în anii ’50, când cele mai nobile băuturi din România se realizau la secţia ZAREA 5, secţia de “Coniacuri de calitate superioară” în care maeştrii gustului înfrăţeau distilatul din vinuri învechite şi maceratele naturale. Zarea, Dunărea şi Tomis sunt doar câteva dintre brandurile realizate în crama ZAREA, branduri medaliate în cadrul competiţiilor internaţionale.

“Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus dacă vrei să poţi să vezi foarte departe”
Constantin Brâncuşi

Oricine ştie că preţul succesului este timpul învestit, muncă asiduă şi mai ales determinarea de a duce lucrurile la bun sfârşit, indiferent de condiţii sau de obstacole. ZAREA 1912, Vinarsul, este povestea succesului Companiei ZAREA ce evidenţiază tradiţia de peste 100 de ani pe piaţa din România, marcând traseul acesteia prin istoria vinurilor spumante si a băuturilor distilate româneşti.

ZAREA reuneşte de-a lungul timpului adevăratele talente ale industriei băuturilor, cunoscători ai gustului dezvoltă zeci de ani reţete fine ale vinarsurilor, a căror recunoaştere a fost atestată de-a lungul timpului prin nenumăratele medalii obţinute la competiţii internaţionale.

Tradiţia de producător de băuturi spirtoase de înaltă calitate este recunoscută şi azi, când consumatorii români au votat ZAREA ca fiind Nr.1 în ceea ce privește Calitatea în categoria Băuturilor Spirtoase conform studiului de piața QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS în România (www.icertias.com)

Bucuraţi-vă de succes având alături un pahar cu ZAREA 1912. Distilatul nobil învechit în butoaie de stejar este oferit intr-o selecţie exclusiva – ZAREA 1912- ale carei caracteristici individuale şi note aromatice speciale sunt oferite de gradul de învechire al distilatului din vin.

Compania ZAREA reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante şi băuturi distilate din vin produse în România. ZAREA este cea mai inovatoare şi mai dinamică companie românească din segment.

Mai multe informații pe site-ul oficial: www.zarea.ro, dar și pe rețelele sociale: www.facebook.com/zarearomania și www.instagram.com/zarearomania

#ZAREA #Brandy #PREMIUM #distilat #spirit #VINARS