Meniu Închide

Noul DACIC Fresh, cidru de vară cu gust proaspăt, de lâmaie și mentă, slab alcoolizat

Împrospătează-ți vara cu noul DACIC Fresh

ZAREA S.A., lider pe piaţa de vinuri spumante, lansează, ca o continuare firească a conceptului DACIC Romanian Ciders, primul cidru slab alcoolizat cu gust proaspăt de lamâie și mentă – DACIC Fresh. ZAREA, cu o tradiție de peste 100 de ani în producerea de băuturi alcoolice fermentate, inovează în categorie, oferind consumatorilor din România un gust de sezon, utilizând know-how românesc și suc de mere româneşti.

Inovația este unul din principiile de business ZAREA. Ca o urmare firească a gamei DACIC Romanian Ciders, am lansat DACIC Fresh, potrivit pentru cei care preferă un cidru slab alcoolizat, de 1,9%, și totuși nu renunță la savoarea unei limonade proaspete cu un strop de mentă. Totodată, am extins gama DACIC Romanian Ciders, adăugând un nou sortiment, cel de caise, cu 4,5% alcool.” declară Emil Popescu, președinte ZAREA S. A.

Dedicat deopotrivă femeilor cât şi bărbaţilor, DACIC Fresh Lamâie și Mentă completează portofoliul de cidru al companiei ZAREA, ce conține DACIC Romanian Ciders, cea mai variată gamă de gusturi: măr, afine, căpșuni&frăguțe, vișine și caise (nou), alături de noul concept DACIC Mestesugar, cidru artizanal din 100% mere românești, fără zahăr adăugat, fără coloranți și fără arome. DACIC Fresh Lămaie și Mentă este disponibil la sticlă de 0,275L.

ZAREA S.A este unul dintre primii jucători din piaţa românească de băuturi alcoolice şi vinuri spumante, având tradiţie de la 1912. În portofoliul său se regăsesc 12 branduri consacrate, care acoperă segmentele de vin spumant, cidru, sangria, brandy, lichior, vermut, bitter şi vodcă.