

ZAREA Colecția 100
Regina spumantelor din România
În 1912, când primele sticle de vin erau pregătite pentru a doua fermentare în pivnița Mott& Fils, începea povestea fascinantă a celui mai mare producător de spumante din România. Străbătând perioadele tumultoase ale istoriei României, de la inițiatica perioadă antebelică, strălucirea Micului Paris până la eliberarea completă a spiritului românesc, clasicul vin spumant a rămas un companion fidel ce a încununat nespus de multe momente fericite, neschimbate de vălul timpului.
Păstrând tradiția spumantului fermentat în sticlă, se naște, ca încoronare a experienței căpătate de-a lungul veacului, ZAREA 100. Un spumant delicat cu gust distinct și cu o perlare fină, ZAREA 100 este expresia supremă a tradiției în producerea de vinuri spumante.
Respectând cu credință obiceiurile de la 1912 plecate de la metoda tradițională de producere a șampaniei, vinul este închis/ îmbuteliat în sticle și păstrat spre desăvârșire în pivnițe la temperatură constantă timp de un an de zile. Apoi, cu maximă atenție, sticlele se învârt manual o optime de cerc pentru a cristaliza perfecțiunea. Licoarea își găsește apoi menirea într-un ambalaj regal, demn pentru superlativul industriei universale.
Vă invităm să degustați licoarea magică perfecționată direct în sticla pe care o țineți în mână.
Numai 6% din vinurile spumante din România sunt realizate prin această metodă tradițională