Meniu Închide

theSecret

The SECRET Vodka

Sub conceptul The SECRET lansăm băuturi inovatoare, provocând consumatorii să le exploreze pentru a se bucura de experiențe inedite și memorabile.

The SECRET Flavoured Vodka este un concept ce colorează vodka pentru a oferi o experiență de gust unică, dar și noi ocazii de consum.

Realizată din ingrediente premium, vodka pură (37.5% alc.), filtrată cu Ioni de Argint, este mixată cu suc de fructe delicioase, pentru a oferi lumii vodcii semnificații noi: senzația de putere oferită de cel mai pur spirit, combinată cu plăcerea și bucuria gustului bogat și exotic de fructe, folosite în special în bar. În gamă sunt prezente gusturile: Portocală roșie, Lime și Rodie.

The SECRET Gold 23K oferă o dublă-recompensă: gustul autentic de Vodka Premium (40% alc.), filtrată cu Ioni de Argint  şi luxul flamboaiant al fulgilor de aur 23K ce impresionează pe oricine. The SECRET Gold 23K este inovație în lumea vodcii și atrage atenția iubitorilor de lux și opulență, fiind perfectă pentru a fi servită la ocazii speciale, cum ar fi petreceri exclusiviste sau evenimente corporate.

Se recomandă a fi servită bine răcită ca atare, în shoturi sau în cocktailuri cu băuturi albe (tip The SECRET Vodka Tonic sau The SECRET Martini)

Gama

 

The SECRET VODKA Blood Orange – 37,5% alc. Vol.  0,7L

The SECRET VODKA Lime – 37,5% alc. Vol.  0,7L

The SECRET VODKA Pomegranate – 37,5% alc. Vol.  0,7L

The SECRET GOLD 23K – 40% alc. Vol.  0,7L