Meniu Închide

theSecret

The SECRET Sparkling Vodka

Best of both worlds

Realizată din cele mai pure ingrediente, Vodka Superioară de 40% Vol. Alc., filtrată cu Ioni de Argint, este infuzată cu CO2 pentru a aduce în lumea vodcii noi semnificaţii, împrumutate din lumea şampaniei: senzaţia de eleganţă şi premiumness, plăcerea şi bucuria care precede POC-ul de deschidere al sticlei şi noi motive pentru ciocnit.

Se recomandă a se consuma bine răcită ca atare, în cocktailuri sau ca shot. Temperatura perfectă de servire pentru The SECRET Sparkling este 4°C.

În gamă se regăsesc:

  • The SECRET Sparkling Vodka oferă o dublă recompensă: gustul autentic de Vodcă Premium filtrată cu Ioni de Argint şi emoţia POC-ului care dă startul petrecerii. Infuzia de CO2 subliniază caracterul excepțional al vodcii. Acesta este Secretul Spumos care animă petrecerea.
  • The SECRET Sparkling Vodka Gold 23K este înnobilată cu Foiţă de Aur comestibilă 23K pentru a oferi senzaţia de lux, eleganţă şi premiumness, în plus faţă gustul de Vodcă Premium infuzată cu CO2. Va impresiona pe oricine, oferind momentului o notă de eleganță și strălucire.

Gama

The SECRET Sparkling Vodka, Vodkă infuzată cu CO2 – Alc. 40% Vol., 0,7L

The SECRET Sparkling Vodka Gold 23 K, Vodkă cu Foiţă de Aur 23K şi infuzată cu CO2– Alc. 40% Vol., 0,7L