Meniu Închide

ZAREA Free

Colecția ZAREA Free 0,0%

ZAREA FREE 0,0% este alternativa fără alcool a vinului spumant clasic, potrivită pentru cei care au decis să renuțe temporar sau definitiv la consumul de alcool, însă apreciază savoarea vinului și își doresc să savureze un pahar la o petrecere îmcompania celor dragi.

ZAREA FREE 0,0%, cunoscută și sub denumirea de vin dezalcoolizat sau vin fără alcool, este un sortiment de vin care a fost produs în același mod ca vinul tradițional, dar cu alcoolul îndepărtat înainte de îmbuteliere. Poate sună simplu, dar este un proces implicat care necesită mestesug și, pentru că nu există alcool care să îmbogățească gustul, prepararea unui spumant fără alcool necesită un nivel cu totul nou de știință și artă.

ZAREA FREE 0,0% este o băutură LOW CALORIE pentru că are mai putin de jumatate din caloriile pe care le contine un vin spumant clasic. ZAREA 0,0 % este și un produs Vegan Friendly pentru că este făcut în întregime din ingrediente vegane. Este potrivit pentru conducătorii auto, femeile însărcinate, persoanele care sunt sub tratament antibiotic sau cele care sunt la dietă și vor un stil de viață mai sănătos.

Gama

ZAREA Free vol. 0% alc. – 0,75 L