Meniu Închide

ZAREA Colecția Bella Vita

ZAREA Colecția Bella Vita

ZAREA Colecția Bella Vita este o gamă de vinuri petiante și spumante de vară, în trend, potrivite pentru orice ocazie de consum, fie că e vorba de un brunch, de o petrecere neplanificată sau de o cină clasică în compania celor dragi.

Cele trei sortimente de ZAREA Lambrusco-Alb, Rosé și Roșu – sunt vinuri casual-chic a căror exuberanță spumoasă acompaniază perfect multe tipuri de mâncăruri și pentru a căror savurare nu trebuie să existe o ocazie specială.

În gamă se regăsesc Prosecco și Lambrusco. Acestea propun o alternativă fresh, florală pentru vinurile spumante Extraseci, fiind spumante ușoare, cu perlaj ager și persistent.

ZAREA Prosecco DOC Rosé Millesimato este probabil primul Prosecco Rosé propus pieței românești, fiind un cupaj de Glera (Prosecco) și de Pinot Nero (10-15%), un soi cultivat  într-o cantitate limitată din zona Veneto, a cărui vinificație se realizează în roșu.

ZAREA Prosecco DOC Rosé Millesimato vin spumant rose complex, floral, cu perlaj fin și persistent și note de fragi și cireșe, potrivit a se servi ca atare sau alături de aperitive, fructe de mare, somon, preparate din curcan si brânzeturi ușoare.

Gama

ZAREA Prosecco Alb Extrasec, vol. 11% alc. – 0,2L 0,75 L

ZAREA Prosecco Alb Demisec vol. 11% alc. – 0,75 L

ZAREA Prosecco DOC Rosé Millesimato – 0,75 L

ZAREA Lambrusco Alb Demidulce, vol. 7,5% alc. – 0,75 L

ZAREA Lambrusco Rose Demidulce, vol. 7,5% alc. – 0,75 L

ZAREA Lambrusco Rosu Demidulce, vol. 7,5% alc. – 0,75 L

Medalii

ZAREA Prosecco DOC Rosé Millesimato
ZAREA Lambrusco Rose Demidulce
ZAREA Lambrusco Alb Demidulce
ZAREA Lambrusco Rosso
ZAREA Lambrusco Rose
ZAREA Prosecco