Meniu Închide

ZAREA Cocktail To Go

Colecția ZAREA Cocktail to Go

V-ați săturat să vă jucați, fară succes, de-a barmanul acasă? Intrați în Academia de Relaxare și totul devine simplu. Încântați-vă anturajul cu Colecția ZAREA Cocktail To Go, mixuri gândite de profesioniști și făcute exact așa cum trebuie, perfect echilibrate și aromate, pe bază de vin alb sau rosé, cu un pic de fizz.

Proaspate și savuroase, ar putea fi asezonate cu felii de citrice pentru a potența aromele naturale, sau nu. Sau pot fi servite peste gheață, cu un twist de lime ca decor, înainte de a le împarți cu cei dragi, pentru senzații răcoroase de vara. Enjoy!

ZAREA Hugo, un Cocktail care ne amintește de vacanțele însorite din Italia urcă rapid în topul preferințelor consumatorilor europeni. ZAREA Hugo este exact ce cauți în lunile de vară – un spritz acidulat din vin cu note de mentă proaspătă, soc și gust răcoritor de lămâie.

Răcoros ca o briză, ZAREA Rosé & Tonic este un gust inovator reconfortant, cu note dulci amărui, în care vinul rosé potențează aroma savuroasă a extractului de 17 plante aromatice și fructe din aperitivul Carpaten.

Gama

ZAREA Hugo vol. 8% alc. – 0,75 L

ZAREA Rosé & Tonic vol. 7% alc. – 0,75L