Meniu Închide

ZAREA Cocktail To Go

Colecția ZAREA Cocktail to Go

V-ați săturat să vă jucați, fară succes, de-a barmanul acasă? Intrați în Academia de Relaxare și totul devine simplu. Încântați-vă anturajul cu Colecția ZAREA Cocktail To Go, mixuri gândite de profesioniști și făcute exact așa cum trebuie, perfect echilibrate și aromate, din vin alb sau rosé, cu un pic de fizz. Pregătite oricând de petrecere, le găsești în variante sharable de 0,75L și non-sharable de 0,275L.

Proaspete și savuroase, pot fi asezonate cu felii de citrice, fructe de pădure proaspete sau, în funcție de gust, cu frunze de mentă, pentru a potența aromele naturale. Se recomandă a fi servite bine răcite sau cu gheață, pentru a te bucura cu cei dragi de senzații răcoroase de vară. Enjoy!

Hugo este un Cocktail care ne amintește de vacanțele însorite din Italia urcă rapid în topul preferințelor consumatorilor europeni. ZAREA Hugo este exact ce cauți pentru party – un spritz acidulat din vin cu note de mentă proaspătă, soc și gust răcoritor de lămâie.

Rosé & Tonic are un gust inovator reconfortant, cu note dulci amărui, în care vinul rosé potențează aroma savuroasă a extractului din 17 ierburi amare și fructe ale aperitivului Carpaten.

Spritz, realizat din vinuri proaspete mixate cu aperitivul Amarelo, este cocktailul portocaliu ce conferă eleganță petrecerilor.

Bellini este mixul răcoritor ce conține 30% pulpă de piersici, pere și zmeură.

Hugo Rosé este reinterpretarea clasicului Hugo, din vin rosé, cu lămâie, soc și mentă, îmbogătit cu savoarea fructelor de pădure.

Gama

Hugo Lămâie, Mentă și Soc 0,75L

Hugo Lămâie, Mentă și Soc 0,275L

Rosé & Tonic Vin Rosé și Plante Aromatice Carpaten 0,75L

Rosé & Tonic Vin Rosé și Plante Aromatice Carpaten 0,275L

Spritz Plante Amare și Portocale 0,75L

Spritz Plante Amare și Portocale 0,275L

Bellini 30% Piersici, Pere și Zmeură 0,75L

Hugo Rosé Lămâie, Mentă, Soc și Fructe de Pădure 0,75L